Welkom op de website van hondenkapsalon Swizzy Bears

 

Mijn naam is Jessica en ik woon samen met mijn man en onze 4 Berner Sennenhonden in het Limburgse Alken waar wij ook een kleine liefhebberskennel hebben.

 

Mijn hele leven staat in het teken van  honden en een hondenkapsalon paste dus perfect in dit plaatje.  Na een paar jaartjes opleiding in het Syntra te Hasselt heb ik in 2006 mijn diploma behaald.

 

Dit  volstond echter toch nog niet om er zelf al aan te beginnen. Ik heb dan een periode in verschillende salons ervaring opgedaan zodat ik nog beter wist waar ik aan begon. De dingen die ik daar geleerd heb komen me nog steeds van pas. Om up to date te blijven volg ik regelmatig demo’s en workshops. Hier zie ik nieuwe technieken en materialen die me dan weer helpen om mijn eigen klanten nog beter te verzorgen. Ik ben ook aangesloten bij beroepsvereniging BGA GROOMERS.

Honden zijn dus mijn passie daarom is mijn werk als hondentrimster zeer boeiend en doe ik het ook met veel liefde en aandacht voor het dier!!! Af en toe kan u mij ook terugvinden op hondententoonstellingen waar ik met mijn eigen honden aan deelneem.

 

HygiŽne, netheid, kwaliteit en service zijn bij mij zeer belangrijk

 

Mijn man is ook zodanig gepassioneerd door honden en helpt me regelmatig in het salon. Voor de grote honden gaat de verzorging dan iets makkelijker en vlotter wat zeer gunstig is voor de hond zelf. We hebben ook een inloopbad waar de honden zelf kunnen inwandelen.